JEG VAR DIVAMAMMA

  • 01.11.2017 kl. 19:42

Hei !

Takk for at du titter innom min nye blogg.

Jeg er 32 år, tobarnsmamma og har en bloggerfartstid på cirka 8 år. Mitt gamle kallenavn har vært Divamamma, som jeg opprettet fordi jeg ble kalt det som spøk. Det jeg ikke visste den gangen var at jeg fikk en del lesere som ville følge meg, og som begynte å følge meg fast. Så det ble til at jeg måtte beholde dette kallenavnet, tiltross for at jeg var på nippet flere ganger til å bytte til noe annet. Jeg synes Divamamma fort kan misoppfattes, og om jeg er en ekte divamamma tror jeg ikke helt stemmer heller. Jeg kan være høylytt, rølpete, rotete og surrete, men jeg liker også litt ekstra luksus i livet og i hverdagen. Så derfor er jeg nok en smule Divamamma. Samtidig er jeg så utrolig mye mer, og det er derfor jeg nå var klar for å endre navn. Jeg har siden mars 2014 jobbet som selvstendig næringsdrivende innenfor network marketing bransjen. Mitt første mål var å ha en normal gjennomsnittlig heltidsinntekt, men businessen tok helt av , så nå har jeg gått fra å være 50% ufør og syk til å være en businesskvinne på fulltid. Den dagen jeg ringte NAV og sa jeg ikke ville ta imot penger fra dem lenger, fordi jeg klarte meg på egenhånd var en vanvittig stor bragd for meg. Jeg hadde ikke lyst til å være stemplet som syk for resten av livet. Jeg ville mestre noe, og jeg ville bruke alt som bodde i meg til noe som var meningsfullt. Den dag i dag kan jeg kalle meg en Sapphire manager , leder og en businesskvinne til fingerspissene. Tenk på det dere! Alle kan hvis de vil, det handler bare om å ha en sterk nok drivkraft innenfra, og ikke minst vite sin hensikt om hvorfor man skal kjempe tiltross for at omstendighetene jobber imot deg.

Jeg har to nydelige barn. Isak på 5 år og Sarah på 9 år. De er også en grunn for hvorfor jeg valgte å jobbe så iherdig etter økonomisk frihet. Jeg ville kunne kjøpe en vinterdress til de av det beste merket uten å måtte spinke og spare i en evighet. Jeg vil kunne gi de reiser og opplevelser og den tryggeste oppveksten de kan få. Det kiler i magen og hjertet bare jeg tenker på de, jeg er så utrolig glad i de. Så har jeg opplevd det alle tenker er deres verste mareritt, nemlig brudd. Det har vært tøft, og det er ganske få som vet hvordan jeg har hatt det i prosessen. Jeg har valgt å ha kortene tett inntil brystet, fordi det er en privatsak. Tiltross for dette vil alltid rykter komme og gå. Jeg vet heldigvis og har heldigvis sannheten i hjertet mitt. Det holder for meg.

Jeg har dog møtt en ny mann, som har overrasket meg stort på mange områder. Men han tok meg med storm, så den lovnaden jeg ga meg selv om å være lenge alene gikk i vasken. Han kom inn i livet mitt med to fantastiske gutter som nå har blitt en viktig del av mitt liv. Ja, jeg er faktisk veldig heldig, selv om det har skjedd hjerteskjærende ting. Viktig å fokusere på det positive , uansett hvor vanskelig det er.

Jeg har en alvorlig sykdom som gir meg en del utfordringer, men min store svakhet er at jeg glemmer at jeg er syk. Jeg tror jeg er frisk, inntil jeg går på en smell. Smellene kommer gang på gang, og jeg lærer aldri. Men det ser ut til at jeg nå begynner å bli "voksen".

Jeg er et menneske som fort blir glad i andre mennesker. Jeg elsker godhjertede mennesker, som er gode innenfra og ut. Jeg har en liten sirkel med nære venner, og jeg er aller mest komfortabel med å ha det på denne måten. Jeg har fryktelig mye jeg ønsker å fortelle dere, men la oss starte med dette for nå.

Jeg digger å blogge fra denne nye bloggen, og jeg gleder meg så vanvittig til å blogge videre med dere fantatiske lesere på slep.

I LOVE YOU!

xoxo Eva

 

6 Kommentarer

Greta

02.11.2017 kl. 11:33
Fantastisk fine Eva <3

Jeg gleder med veldig til å følge deg videre, både på bloggen, som kollega og som venn :)

Jeg har på kort tid blitt veldig glad i deg, og veldig takknemmelig for å ha blitt kjent med deg :)

Stor klem fra Greta <3

byevass

07.11.2017 kl. 16:03
Greta: Du er da verdens søteste!!! Veldig takknemlig for å ha deg som kollega <3

Mette

02.11.2017 kl. 12:39
Gratulerer med ny blogg. Har fulgt deg i åresvis😃 (@metterull)

byevass

07.11.2017 kl. 16:03
Mette: Tusen hjertlig takk! Utrolig utrolig hyggelig :-D

Maren (wheelbug)

02.11.2017 kl. 22:01
Gøy å være en av de som henger på og følger med deg Eva! Skjønner at det kjennes riktig å skifte bloggnavn nå, for som du sier så er du så vanvittig mye mer enn en divamamma! Gleder meg til å fortsette og følge med :)

byevass

07.11.2017 kl. 16:04
Maren (wheelbug): Åh, Maren <3 Tusen tusen takk!! :-) Glad du følger meg. Du varmer en eks divamamma sitt hjerte. Hehe :-)

Skriv en ny kommentar

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • By Eva
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits