MED ALT DET VONDE BLE OGSÅ EN DRØM OPPFYLT

  • 07.11.2017 kl. 15:58

Ny blogg, nytt instagramnavn og det som medfølger...

Jeg har lenge vært i tenkeprosessen, og endelig tok jeg valget om å bytte navn på sosiale medier. Det er mye nytt som skjer, og jeg er endelig i et kreativt hjørne når det kommer til så utrolig mye , noe som medfølger endringer. Det er mye som kan skje fremover, om alt jeg tenker går i boks, men jeg tror det vil ta litt tid. Men enn så lenge må dere følge meg i dette nye som jeg nå går inn i . Jeg stortrives i mitt liv som selvstendig næringsdrivende med full frihet, men jeg har alltid mange baller i luften og trives helst med det. Så fremt det ikke suger meg tom for energi, men heller gir meg energi. I alt det nye som har skjedd har jeg også kjøpt et nytt hus. Jeg har flyttet tilbake til Porsgrunn, min hjemby, og jeg er så heldig å bo midt i sentrum. Jeg skal fortelle dere litt av min drøm, for det har nemlig vært å bo i en toppleilighet på Bratsberg brygge her i sentrum. Jeg vet at det er vanskelig å få realisert den drømmen med barn i livet, og spesielt nå etter at to til kom inn i livet. Men det skal virkelig sies at jeg tilnærmet har fått drømmen oppfylt. Dere forstår det at nå bor jeg avstandsmessig i gangavstand fra flotte Bratsberg brygge, jeg bor sentralt, men samtidig i et rolig strøk. Det kan faktisk ikke bli bedre.

Bratsberg brygge er et flott sted i Porsgrunn. Nærme vannet, med svaner svømmende rundt plassen på sommeren, flott brygge, restauranter og rett og slett et flott sted å være i solskinnet. Huset jeg kjøpte er bygd i 1993, så heldigvis ikke så himla gammelt. Noe jeg følte var trygt i seg selv å velge. Beliggenheten dro nok opp prisen på dette, men jeg var heldig å vant budrunden likevel. Det føltes også trygt å kjøpe dette huset, i og med at det fulgte med en hybel. Nå leier jeg ikke ut på fast basis, men det er likevel en trygghet å ha.

Huset måtte likevel pusses opp, så mye er gjort her. Jeg må likevel ha tålmodighet i magen, fordi jeg kunne virkelig tenkt meg å gjort enda mer. Nå er det nå slik at man må ta alt til sin tid, så da får jeg enda bedre tid til å planlegge.

Processed with VSCO with a5 preset

 

Takk for at du følger meg, og jeg håper du fortsetter å følge meg inn i det nye.

xoxo Eva

 

1 Kommentar

Frøken Erik Ribsskog

07.11.2017 kl. 16:02
Og hvor er nordmenna sin respons, på at politiet nå igjen terroriserer meg?

(Noe jeg har blogget om).

Nei, nordmenna sitter på f*ttene sine, og det har de gjort, i ti år nå.

Nordmenna gjorde ikke en dritt, da politiet ødela meg, (må jeg si), ved å knuse døra mi og hamre på døra mi, flere ti-talls/hundre-talls ganger.

Da jeg bodde, i Keith Court, (hvor jeg bodde fra 2012 til 2014), her i Liverpool.

De lot bare politiet ødelegge meg, (ved at jeg ble 'shell-shocked'), på grunn av noen oppdiktede tulle-saker.

Selv om jeg blogget om dette fortløpende.

Og alle de andre sakene, hvor jeg blir tulla med, ignorerer også nordmenna.

Så de er noen svikefulle f*ttekjerringer, (må jeg si).

(Noe sånt).

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg tenkte på.

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Det er også sånn, at det er IPCC som skal stoppe politiet, når de kødder med folk.

Men IPCC kødder også med meg.

Og det ignorerer også nordmenna.

Helvetes pakk, må jeg si da.

(Noe sånt).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 2.

Jeg har heller aldri, (i mitt snart 50 år lange liv), prata med noen, om hva man skal gjøre, hvis man får politiet på døra.

For jeg kjenner ingen, som har pleid, å få politiet, på døra.

Det er selvfølgelig det siste jeg vil, (for å si det sånn), å få politiet osv., på døra.

Det er mulig at det finnes arbeiderklasse-folk osv., som synes, at det er stas, å bli tvangsinnlagt og bli varetekts-fengslet.

Men jeg er ikke fra arbeiderklassen, og for middel/over-klassen så er det flaut/pinlig/uønsket, å bli henta av disse idiotene.

(I tilfelle min degenererte halvbror Axel ikke skjønner dette, for eksempel.

For å si det sånn).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Skriv en ny kommentar

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • By Eva
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
    hits