hits

SÅ BESTEM DEG DA

  • 28.11.2017 kl. 13:19

Skal jeg eller skal jeg ikke?

Det evige spørsmålet vi alle stiller oss selv, opptil flere ganger i livet. Noen ganger handler det om ekstremt store avgjørelser, andre ganger kan det bare være så enkelt som om man skal ta den biten med melkesjokolade eller ikke.

Når det kommer til det store perspektivet er det ikke enkelt å ta en avgjørelse, og dette spørsmålet blir ofte repetert , og tenkt igjennom opp og ned i mente. Vi stiller andre det spørsmålet på vegne av oss selv, og noen ganger hjelper det deg til å ta en avgjørelse, mens andre ganger gjør det deg enda mer forvirret.

Er du en av de som stiller deg selv dette «skal - skal ikke spørsmålet» når det kommer til store avgjørelser i ditt liv? Jeg stiller meg selv dette spørsmålet stadig, men ettersom jeg har lært meg selv mer å kjenne så ender det alltid opp med at jeg ender opp med den avgjørelsen som min egen magefølelse sier. Jeg kan spørre noen få stykker om råd, men det ender stort sett opp med det Eva hadde i tankene fra første stund. Det er ikke alltid det er den smarteste avgjørelsen , men da lærer jeg og erfarer noe nytt utfra det. Man kan ikke ta så på vei for alt, alltid.

Det er noe med det å starte å stole på seg selv. Ikke lytte til hva alle andre sier. Det handler om å handle, ta action rundt sine egne tanker eller ønsker , istedenfor at noen andre skal gjøre det for deg. Jeg hører altfor mange historier om mennesker som hadde store planer i livet, men disse planene ble lagt til side fordi noen andre mente det var galt. Hva tror dere disse menneskene gjør i etterkant ? Jo, de angrer for at de ikke lyttet til seg selv. De angret for at de lot noen andre påvirke deres egentlige lyst, og de føler den dag idag at det er for sent å gjøre noe med det.

Hva hvis du går med dette spørsmålet inni deg nå? Skal jeg eller skal jeg ikke? Lytt til deg selv! Hva vil du selv? Hva er grunnen til at du går med disse tankene ? Er det bra ? Er det dårlig? Hva er konsekvensene? Bryr du deg om konsekvensene eller vil du likevel gå for det ? Kanskje disse spørsmålene kan hjelpe deg til å ta en avgjørelse.

 

Så med dette avslutter jeg dette innlegget med et spørsmål til deg. Skal du eller skal du ikke ?

 

Xoxo Eva

 

2 Kommentarer

Reidun Beate

28.11.2017 kl. 13:44
Jeg SKAL Eva, ingen tvil! Jeg skal! :D <3

byevass

28.11.2017 kl. 14:19
Reidun Beate: selvsagt skal du! Ingen tvil om at jeg har hatt troen på deg lenge før du selv hadde det :-*

Skriv en ny kommentar

Bloggdesign

Kategorier

  • Blogg
  • By Eva
  • Søk i bloggen

    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no